M  +32 (0)4 79352810  |  E info@royalty-wellness.be  |  Service & Garantie  |  Algemene voorwaarden

Buitenspa’s

uw eigen buiten bubbelbad

Klik hier

Infrarood

thuis ontspannen en opladen

Klik hier

Webshop

accessoires en onderhoudsproducten

Klik hier

Helder water begint bij schone filters!

spa-producten.eu

Goed onderhoud voor nog meer plezier!

SWT chloorvrije wateronderhoud

Ook zo'n zin in de zomer?

Is uw jacuzzi ook weer toe aan een opfrisbeurt? Hieronder geven wij u enkele suggesties hoe u uw spa weer helemaal laat stralen voor de zomer. Hoe beter u de spa onderhoud, hoeveel meer plezier u er van heeft! Wij bieden vele producten aan die het onderhoud nog eenvoudiger kunnen maken. Voor deze producten kunt u terecht op Spa-producten.eu, maar ook in onze toonzalen hebben wij steeds de meeste producten op voorraad!

 

Cover

Als eerste is het zeer belangrijk om uw cover te reinigen en te behandelen met een cover care product. Cover Care & conditioner zorgt voor een beschermlaag, deze beschermt uw cover tegen weersinvloeden zoals de uv stralen van de zon. Met deze Cover Care verlengt u aanzienlijk de levensduur van uw cover.

Omkisting

De omkisting van buitenspa's is veelal van kunstof, dit is zeer eenvoudig te reinigen. U kunt het behandelen zoals alle kunstof oppervlakten. In onze webshop bieden wij u Spa Outside Clean aan, dit is een professionele kunstofreiniger. Het werkt zeer eenvoudig en effectief. Het reinigt zelfs het meest hardnekkige vuil.

 

Water verversen

Bij het wateronderhoud met chloor is het nodig om ongeveer om de 3 maanden uw water te versen. Via het uitloopje kunt u het water eenvoudig uit uw spa laten. Wenst u voor het verversen nog even de leidingen en jets schoon te maken, dan kunt u gebruik maken van Tube Clean. Dit product voegt u een kwartier voor het verversen aan uw water toe.

 

Als uw spa leeg is kunt u hem schoonmaken met een vochtige doek, voor het hardnekkige vuil vind u in onze webshop verschillende producten die effectief zijn en het vuil eenvoudig verwijderen. Let er op dat u geen huishoud schoonmaakmiddelen gebruikt, hierdoor kan het zijn dat het juist uw kuip nog meer aantast.

 

Voor u de spa terug gaat vullen kunt u uw kuip een opfrisbeurt geven. Met Fast Gloss geeft u uw kuip een beschermlaag en laat u de kuip weer blinken, en is de kuip weer net als nieuw! Laat de spa kuip nooit leeg in de volle zon staan, dit kan uw kuip beschadigen. Wilt u de spa opnieuw vullen legt u de tuinslang in het filterhuis, hierdoor vult u de spa langs binnen zodat er geen lucht meer in de leidingen zit.

Wist u dat je het water ook met een chloorvrij product kunt onderhouden? Met SWT reinigt u uw jacuzzi net zo grondig als met chloor. Het voordeel is dat SWT ervoor zorgt dat uw water zachter, geurvrij en kraak helder is. Hierdoor heeft u ook geen last meer van irritaties! Lees hier meer.

Filters

Schoon water begint bij schone filters. Het is wekelijks nodig om uw filters te reinigen. Dit kunt u doen met behulp van de tuinslang in onze webshop hebben wij ook handige accessoires die het schoonmaken nog eenvoudiger maken. Maandelijks kunt u uw filter reinigen met Filter Cleaner Tabs, dit product dood de bacteriën in uw filter die u niet verwijdert krijgt met de tuinslang. De filters hebben ongeveer een levensduur van een half tot één jaar. Dit hangt een beetje af van de vervuiling van de spa en het onderhoud. Profiteer nu van onze actie 4 filters halen maar 3 betalen!

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en wij nemen
zo snel mogelijk contact met u op.

    

Service & Garantie    |     Algemene voorwaarden