Showroom Herentals

Geelseweg 8C. 2200 Herentals

+32 (0)14 84 60 89

+32 (0)4 79352810
Ook elke zondag geopend!

Productenwinkel Poppel

Voortjesweg 27, 2382 Poppel

Alleen geopend op afspraak.

+32 (0)14 84 60 89

+32 (0)4 79352810

Beste infraroodcabine voor u

Tegenwoordig is er een groot aanbod Infraroodcabines op de markt. Daarom kan het moeilijk zijn om de juiste te vinden. Infraroodcabines zijn te vinden in vele verschillende prijscategorieën. Waarin zitten de verschillen?


Verschillende houtsoorten infraroodcabine

Infraroodcabines worden vervaardigd uit vele houtsoorten, zo komt u ze vaak tegen in Hemlock (vuren hout) maar ook in Red Cedar. Het verschil tussen deze houtsoorten is echter groot. Red Cedar is de duurdere variant van de houtsoorten, kwalitatief is deze soort beter als Hemlock. Red Cedar beschikt over vele voordelen: 
- Van nature uit is Red Cedar bacterie dodend: bacteriën worden verwijderd en zo voorkomt het dat het hout gaat rotten of     schimmelen.
- Red Cedar werkt niet, zo zet het niet uit en trekt het hout niet krom of gaat splijten.

- Heerlijke geur, Red Cedar zorgt voor een heerlijke sauna geur!

 

Infraroodcabine stralers

Tegenwoordig is er een groot aanbod in infraroodcabine stralers. De meest bekende zijn de Korte en Lange golf.

Korte Golf is makkelijk te herken door dat ze oplichten. Infraroodcabines uitgevoerd met Korte Golf stralers zijn alleen te gebruiken voor een therapeutische werking. U mag er namelijk maar 15 minuutjes gebruik van maken. Het is een heel krachtige straler, wat als nadeel geeft dat het vaak als onaangenaam wordt ervaren. De lange Golf straler is aan te raden als u heerlijk wilt ontspannen in de cabine en ook wilt profiteren van de therapeutische werking. Het verschil met Korte Golf is dat Korte Golf een heel vinnige warmte afgeeft en u aan een kwartiertje genoeg heeft, Lange Golf is een stuk aangenamer en heeft iets langer nodig om de therapeutische werking over te bregen. Zo heeft u bij een Infraroodcabinemet Korte Golf een sessie van een kwartier en bij een Lange Golf Infraroodcabine een sessie van een half uur. In onze toonzalen is het mogenlijk om de verschillende stralers uit te proberen.

 

Kwaliteit en prijs

Tegenwoordig vind u overal, ook op het internet verschillende Infraroodcabines. Wanneer je Infraroodcabines gaat vergelijken is het belangrijk de juiste kwaliteits groepen met elkaar te vergelijken. Zo zijn er verheel 'goedkoperen' infraroodcabines op de markt. Het spreekt voor zich dat er goedkopere onderdelen zijn gebruikt bij de productie van de infraroodcabine. Dit zit vaak niet alleen in de kwaliteit en dikte van het hout maar ook in de kwaliteit van de infraroodstralers.

Niet alleen de levensduur maakt hier deel van uit maar ook de impact van de straler op therapeutische basis zal flink verschillen.

 

Onze Health&Wellness Infraroodcabines zijn uitgerust met Incoloy-M stralers van de hoogste kwaliteit. Niet voor niets bieden zei u 30 jaar garantie op de stralers!

 

Aanbod Infraroodcabines

Geniet van uw eigen wellness, gewoon thuis!