Showroom Herentals

Geelseweg 8C. 2200 Herentals

+32 (0)14 84 60 89

+32 (0)4 79352810
Ook elke zondag geopend!

Productenwinkel Poppel

Voortjesweg 27, 2382 Poppel

Alleen geopend op afspraak.

+32 (0)14 84 60 89

+32 (0)4 79352810

Showroom Lommel

Binnensingel 13, 3920 Lommel

+32 (0)4 79352810
Ook elke zondag geopend!

Infraroodcabines

De fijne warmte doet wonderen voor uw lichaam

Naast spa bubbelbaden biedt Royalty Wellness u ook de keuze uit een groot assortiment aan infraroodcabines. Infraroodwarmte heeft een positief effect op uw lichaam. Infraroodgolven dragen namelijk in combinatie met de luchttemperatuur veel warmte over waardoor pijn en stijfheid sterk kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. Daarnaast is een infraroodsessie ook uiterst geschikt om te relaxen en helemaal tot rust te komen! Royalty Wellness levert infraroodcabines van diverse topmerken zoals Health&Wellness, MN Wellness en Full Spectrum

Infraroodsauna en uw gezondheid

Infraroodtechnologie is niet nieuw, al sinds 1967 wordt infrarood gebruikt bij behandeling van diverse lichamelijke aandoeningen. De infraroodgolven zorgen ervoor dat uw pijnlijke spieren meer zuurstof krijgen en ontspannen. Hierdoor zult u na enkele sessies al snel verbetering merken! 

Health&Wellness infraroodcabines

Health&Wellness infraroodsauna's zijn de beste keuze als u opzoek bent naar een therapeutische en goed werkende infraroodcabine. De infraroodstralers zitten op de perfecte golflengte zodat deze het beste opgenomen worden door uw lichaam. Hierdoor ondervind u snel verlichting bij verschillende lichamelijke klachten. Natuurlijk zijn deze infraroodsauna's ook ideaal om te ontspannen. De heerlijke warmte zorgt ervoor dat u tot rust komt en weer helemaal wordt opgeladen! 

 

Onderstaand kunt u op een merk klikken om meer specifieke informatie te bekijken omtrent onze verschillende infraroodcabines. Daarnaast bent u ook van harte welkom om onze infraroodsauna's met eigen ogen te komen bekijken in een showroom van Royalty Wellness bij u in de buurt.

Geniet van uw eigen wellness, gewoon thuis!