Showroom Herentals

Geelseweg 8C. 2200 Herentals

+32 (0)14 84 60 89

+32 (0)4 79352810
Ook elke zondag geopend!

Showroom Lommel

Binnensingel 13, 3920 Lommel

+32 (0)4 79352810
Ook elke zondag geopend!

Infraroodsauna

Opzoek naar een goede Infraroodsauna, wij van Royalty Wellness staan graag voor u klaar om met u alle mogelijkheden te bekijken. Wij hebben een diverse assortiment infraroodsauna's in diverse prijsklassen. U heeft bij ons al een infraroodsauna voor € 1.145,-. Bij de keuze voor welk type infraroodsauna u gaat, zijn er bepaalde dingen wat u zicht moet afvragen. Waarvoor wilt u de cabine gebruiken, hoe vaak wilt u hem gaan gebruiken,... Als u een cabine wilt die goed is voor uw lichamelijke klachten, dan zult u niet bij de goedkoopste infraroodcabines uitkomen. Onze Health&Wellnesss infraroodsauna's starten vanaf € 2.995,- en zijn uitgerust met de beste therapeutische stralers. Dus bent u opzoek naar infraroodsauna voor uw spieren of om heerlijk tot rust te komen dan is dit de beste keuze!

Wat doet een infraroodsauna nu precies? Een infraroodsauna gaat uw lichaam van binnen uit verwarmen. Hier gaat uw lichaam direct op reageren en om de warmte af te voeren zet uw lichaam zich in meteen in werkingen. Er wordt zuurstofrijk bloed door uw lichaam gepompt die op zijn beurt uw pijnlijke spieren en gewrichten doen ontspannen. Doordat er een goede circulatie in gang wordt gebracht verliest u ook vele caloriën en slechte stoffen. Een half uurtje in de infraroodsauna staat gelijk aan een half uurtje hardlopen! 

Hebben alle infraroodcabines een gunstig effect op ons lichaam? Nee, dit is helaas niet het geval. Veel infraroodsauna's zijn zo goedkoop mogelijk geproduceerd, hierdoor hebben ze vaak stralers die lekker warm worden en verder geen effect hebben op uw lichaam. Mocht u last hebben van chronische pijnen dan zullen deze cabines ook niet het meest ideaal zijn. Laat u daarom goed informeren zodat u de juiste keuze kunt maken. Een tip op goede stralers worden vaak lange garanties gegeven.

Health&Wellness infraroodsauna's, ideaal om te ontspannen en helemaal tot rust te komen. Maar deze infraroodcabines zijn uitgerust met de meest therapeutische Incoloy stralers. Hierdoor kunt u deze cabine zowel gebruiken voor de vermindering van diverse lichamelijke klachten maar ook zeker om te relaxen! Deze stralers kunt helemaal veilig gebruiken en hebben geen nadelen. De infraroodgolven die deze stralers aanmaken worden opgenomen door uw lichaam, al snel zult u resultaat merken. Dit top merk infraroodsauna 's geven maar liefst 30 jaar garantie op de stralers! In onze toonzaal geven wij graag meer informatie over deze therapeutische sauna's.

Geniet van uw eigen wellness, gewoon thuis!