Showroom Herentals

Geelseweg 8C. 2200 Herentals

+32 (0)14 84 60 89

+32 (0)4 79352810
Ook elke zondag geopend!

Productenwinkel Poppel

Voortjesweg 27, 2382 Poppel

Alleen geopend op afspraak.

+32 (0)14 84 60 89

+32 (0)4 79352810

Jacuzzi of Bubbelbad

 

Jacuzzi, uw eigen wellness gewoon thuis!


Royalty Wellness heeft voor u een ruime keuze als het gaat om de aanschaf van een Jacuzzi. Als merk is Jacuzzi heel bekend maar termen als buitenspa, whirlpool of bubbelbad worden ook veel gebruikt. Verschillende benamingen maar altijd hetzelfde doel: namelijk het pure genieten van Wellness. En juist op dit onderdeel is Royalty Wellness van vele markten thuis. Met maar liefst 2 eigen showrooms worden zowel België als Nederland bediend.

Jacuzzi kopen 

Bij de aanschaf van een Jacuzzi, kunt u altijd rekenen op onze persoonlijke begeleiding.  Vanaf het allereerste gesprek tot en met een perfecte levering van elk product of oplevering van elk project. Wij beschikken over een eigen service dienst zo staan we steeds dicht bij u als klant.

 

In onze showroom begeleiden wij u graag om uw droom Jacuzzi te vinden passend in uw budget. Keuze uit verschillende merken zoals bijvoorbeeld Royalty Spa of Myline Spa. Met een showroom in Herentals en Maaseik zijn wij zowel te bereiken vanuit België of Nederland.

 

Plaatsing en service

Uw spa wordt door onze plaatsingsdienst vakkundig bij u thuis geïnstalleerd. Wij geven u een uitgebreide uitleg over het onderhoud en gebruik van de spa. Na de plaatsing kunt u genieten van onze service contracten, hierdoor kunt u zonder zorgen genieten van uw spa!

 

Jacuzzi adviezen
Bij de aanschaf van een Jacuzzi is begeleiding zeer belangrijk. Vrijblijvend geven wij u de gewenste uitleg en leggen we graag de verschillen uit tussen de diverse merken. Bij de aankoop van een spa dient er vooral op de duurzaamheid en zuinigheid van de spa gelet te worden.

 

Jacuzzi prijzen

Een bubbelbad of jacuzzi vind u tegenwoordig in diverse prijsklassen. In ons assortiment vind u spa's in verschillende prijsklassen. Zo vind u bij ons altijd de Jacuzzi die bij uw budget past. Zo hebben wij al betrouwbare Jacuzzi voor slechts € 3.990, Myline Spa Miami is een leuke en betaalbare Jacuzzi! Op zoek naar een exclusieve Jacuzzi dan is Royalty Spa Platinum Dallas echt iets voor u! Een grote spa voor 5 personen met maar liefst 96 jets voor slechts € 9.995,-!! Ontdek al onze prijzen op onze website of kom langs in onze toonzaal.

Geniet van uw eigen wellness, gewoon thuis!