Infrarood sauna

Infrarood sauna - infrarood

Infrarood sauna

Opzoek naar een goede therapeutische infrarood sauna? Wij gaan graag met u opzoek naar de geschikte infraroodcabine naar uw wensen/doelen. 

Infrarood sauna verschillen

Tegenwoordig zijn er vele verschillende infrarood sauna's op de markt. U vindt ze in vele verschillende prijsklassen. Door alleen te kiezen voor beste onderdelen en stralers zal de cabine niet de goedkoopste zijn. Maar in plaats van goedkoop zult u een betrouwbare cabine krijgen die ook echt verlichting kan brengen bij diverse lichamelijke klachten. Zo kunt u vele infraroodcabines bekijken als warmte cabines, ze worden lekker warm maar verder doet het weinig. Er zijn maar weinig cabines die zijn uitgerust met stralers die uitstralen op de perfecte golflengte.

Infrarood sauna Health&Wellness

De Health&Wellness Infrarood sauna's zijn uitgerust met de beste infraroodstalers en de nieuwste innovaties. De Incoloy stralers zitten op de perfecte golflengte zodat deze het beste worden opgenomen door uw lichaam. De nieuwe ConstantWave Technology is een hele vernieuwing op infrarood gebied. Waar voorheen een straler uitging als de temperatuur in de cabine was bereikt gaat doormiddel van de ConstantWave Technology de werking door zonder dat de temperatuur oploopt! Meer unieke eigenschappen van de Health en Wellness infrarood sauna's vind u hier.

Goedkope infraroodsauna

U heeft bij ons al een infraroodcabine en infraroodsauna vanaf slechts € 1.045,-

Infraroodcabine pagina