Jacuzzi vullen

Jacuzzi vullen - jacuzzi_donau_referentie

Jacuzzi vullen, bij het vullen van een jacuzzi is het zeer belangrijk dat u dit doet via het filterhuis. Als u de tuinslang in het gat van de filter steekt zorgt u ervoor dat er geen lucht achter blijft in de pompen. Als u lucht in de pompen en leidingen heeft kan het zijn dat uw pompen hierdoor niet werken. Jacuzzi vullen, als u vult via het filterhuis duwt het water alle lucht uit de pompen en leidingen.

Gaat u een 2dehands jacuzzi vullen dan is het altijd aan te raden om Tube cleaner aan het water toe te voegen en na een kwartier opnieuw uw water te verversen. Er blijven vele bacteriën achter in de leidingen, de meeste 2dehands jacuzzi's staan al een tijd leeg of worden slecht onderhouden waardoor ziektekiemen achter kunnen blijven. Met tube cleaner zorgt u ervoor dat deze ziektekiemen worden verwijdert en kunt u met een gerust hart genieten van de Jacuzzi.

In onze webshop hebben wij vele onderhoudsproducten en accessoires die het gebruik en onderhouds van de spa aangenamer maken. Wij hebben ook een groot assortiment jacuzzi filters!

Onze webshop sinds 2011 de nummer 1!