Showroom Herentals

Geelseweg 8C. 2200 Herentals

+32 (0)14 84 60 89

+32 (0)4 79352810
Ook elke zondag geopend!

Productenwinkel Poppel

Voortjesweg 27, 2382 Poppel

Alleen geopend op afspraak.

+32 (0)14 84 60 89

+32 (0)4 79352810

Jacuzzi

Royalty Spas

Als u opzoek bent naar een betrouwbare en zuinige jacuzzi ontdek dan zeker het Royalty Spas assortiment. Deze buitenspa 's zijn geproduceerd met de beste onderdelen en materialen. Hierdoor zult u vele jaren zonder zorgen kunnen genieten van de heerlijke massage van uw eigen jacuzzi. Kenmerkend aan deze spa 's zijn de perfect ontworpen kuipen en de vele luxe extra's!

Neem plaats in de spa en u zult merken dat de kuipen perfect aansluiten op uw lichaam. Elke kuip is ontworpen zodat iedere persoon kan genieten van de spa. Door het zoeken naar de beste materialen is het gelukt om de Royalty Spas Jacuzzi 's zeer zuinig en stil te maken. Een stille pomp is fijn voor u zelf, maar vooral voor de buren! Of een jacuzzi veel onderhoud nodig heeft is een veel gestelde vraag. Gemiddeld zult u per week ongeveer 5 minuutjes bezig zijn om het water te controleren en producten toe te voegen en even de filters schoon spuiten. Om de 3 tot 4 maanden is het aan te raden het water van uw jacuzzi te verversen.

Let erop bij de aankoop van een Jacuzzi op dat deze goed is geïsoleerd. Dit zorgt ervoor dat u per jaar minder kwijt zult zijn aan het verbruik. Royalty Spas Jacuzzi's hebben er alles aan gedaan om de spa zo zuinig en duurzaam mogelijk te maken! Zo wordt er bij de productie van deze Jacuzzi's geen hout gebruikt. Interesse in een Royalty Spa? Ontdek zeker deze prachtige spa's in één van onze toonzalen. Het team van Royalty Wellness staat graag voor u klaar om u te voorzien van informatie. 

De kleur keuze van de omkistingen en kuipen kunt u geheel naar uw smaak aan passen. Zo zorgt een zwarte omkisting ervoor dat de spa in iedere tuin gecombineerd kan worden, en u het minste vuil er op zult zien. Wij raden aan om de kuip te kiezen in een witte kleur. Een witte Jacuzzi kuip zorgt ervoor dat uw water stralend blauw kleurt! Royalty Spas Jacuzzi's worden standaard uitgerust met de meest luxe jets. Het zijn RVS jets met een zwarte touch, zodat uw Jacuzzi een stoer uiterlijk krijgt. 

Geniet van uw eigen wellness, gewoon thuis!