Showroom Herentals

Geelseweg 8C. 2200 Herentals

+32 (0)14 84 60 89

+32 (0)4 79352810
Ook elke zondag geopend!

Productenwinkel Poppel

Voortjesweg 27, 2382 Poppel

Alleen geopend op afspraak.

+32 (0)14 84 60 89

+32 (0)4 79352810

Showroom Lommel

Binnensingel 13, 3920 Lommel

+32 (0)4 79352810
Ook elke zondag geopend!

Service & Garantie


De service voor onze spa bubbelbaden wordt verleend door onze eigen medewerkers, wij hebben namelijk onze eigen plaatsing en service dienst.

  

Disclaimer

Beschadiging ten gevolge van ondeskundig gebruik, normale slijtage en gebreken die de werking of waarde van het apparaat niet noemenswaardig beïnvloeden vallen niet onder de garantie. Garantie vervalt tevens bij reparatie door niet door ons erkende installateurs en/of gebruik van niet originele onderdelen. Noch de leverancier noch de verkoper zijn verantwoordelijk voor een verkeerde installatie, verkeerd gebruik of wijzigingen uitgevoerd door de koper. Onder wijzigingen wordt elke handeling verstaan die tot een defect kan leiden van de spa bubbelbad of een onderdeel ervan, of die het besturingssysteem onveilig maakt. Schade veroorzaakt door een onjuist draagvlak wordt niet door de garantie gedekt.

De eigenaar van de spa bubbelbad is te allen tijde verantwoordelijk voor de juiste toestand van het draagvlak. Onder verkeerd gebruik wordt elk gebruik van de spa bubbelbad verstaan dat niet overeenstemt met de handleiding of gebruik van de spa bubbelbad voor doeleinden waar deze niet voor ontworpen is. Hiertoe behoren o.a.: gebruik van de spa bubbelbad dat niet bestemd is voor privédoeleinden; gebruik van de spa bubbelbad waarbij de watertemperatuur boven het maximum bereik stijgt; schade als gevolg van een vuil, verstopt of verkalkt filter; schade veroorzaakt door trichloor- en zuurhoudende vloeistoffen of ander ongeschikte onderhoudsproducten; schade aan de kuip of onderdelen van de spa bubbelbad veroorzaakt door een verkeerd wateronderhoud; schade veroorzaakt door vorst; schade veroorzaakt aan de kuip door een lege spa bubbelbad zonder afsluiting in de zon te laten staan. De leverancier of de verkoper zijn niet verantwoordelijk voor lichamelijke of materiële schade, onder welke omstandigheden dan ook.

 

Royalty Wellness verleent een volledige garantie van 2 jaar op de technische onderdelen, acryl, jets, leidingwerk en besturing. Op slijtage onderdelen 1 jaar: heater, ozonator, cover en omkasting (indien dit product goed onderhouden is). Voor de Royalty Spas geldt 4 jaar garantie op de pompen en op het besturingssysteem. 1 jaar op spa-accessoires en 5 jaar op de kuip vanaf de datum van installatie. Op de TV is een garantie van 6 maanden.


De garantie voor de kuip is als volgt opgebouwd:

Wanneer de kuip gaat scheuren gelden de volgende garantievoorwaarden:

1e jaar: 100 % Garantie - 2e jaar: 100% Garantie - 3e jaar: 75% Garantie - 4e jaar: 50% Garantie - 5e jaar: 25% Garantie

Overige schade aan kuip:

1e jaar: 100 % Garantie - 2e jaar: 80% Garantie - 3e jaar: 60% Garantie - 4e jaar: 40% Garantie - 5e jaar: 20% Garantie

Geniet van uw eigen wellness, gewoon thuis!